top of page

Zlevněné vstupné a změny v programu Festiwallu 2022

Aktualizováno: 14. 7. 2022



Milí fanoušci Festiwallu,


výrazně jsme zlevnili vstupné a máme pár změn v dramaturgii, měli byste o tom vědět.


Téměř všechno nyní zdražuje, ale my Festiwall neděláme kvůli výdělku, chceme si společně s vámi užít tento jedinečný zážitek, umožnit setkání hudebníků a rozvíjet domácí hudební scénu. Protože se nám podařilo získat dostatek financí od našich skvělých partnerů, zlevňujeme výrazně vstupné. Vstupenky na celé 3 dny stojí nově v předprodeji 490 Kč, sobotní koncerty 290 Kč, nedělní 390 Kč a vstupné na samotný veletrh zůstává 99 Kč na den. Děti do 140 cm mají vstup zdarma.


Koncertní program jsme doplnili o řadu zvučných jmen, která letošní ročník dělají ještě zajímavějším. Můžete se těšit na fenomenálního kytaristu Chrise Bucka a jeho aktuální kapelu Cardinal Black nebo na jazz/core/metal partičku Panzerballett s hostující legendou Virgilem Donatim. Přidáváme i další ženský element v podobě jedné z nejrespektovanějších kytaristek současnosti Lari Basilio a její evropské souputnice Yasi Hofer. Většina vystupujících plánuje i workshopy pro veřejnost, takže se můžete leccos přiučit od těch nejlepších.


Základní pilíře Festiwallu zůstávají stejné, včetně Pocty Radimu Hladíkovi s kapelou Blue Effect, Matadors nebo big bandu Kyx Orchestra s řadou hostů. Dvanáctý ročník Megaton Fashion Show už běží v plném proudu a kapela složená z hvězd tuzemské klubové scény již ladí formu. Stálice našeho YouTube kanálu #Kumšt a On Air s Pavlem Kučerou se na vás těší stejně tak, jako Michal Pavlíček, Petr Ostrouchov a další profíci, kteří se podělí o své zkušenosti na workshopech a seminářích.


Všichni, kdo mají koupené vstupenky za původní vyšší cenu, mohou využít refundace a bude jim vráceno buď plné vstupné nebo doplacen rozdíl v ceně, podle jejich přání. Tohle řeší přímo společnost TicketLive a zákaznici již byli informováni prostřednictvím e-mailu.


Je nám líto, ale kapelu Dirty Loops letos na Festiwallu neuvidíte. Hned, jak se objeví další termín pro evropské turné, dáme vám vědět.


Letošní veletržní část bude výrazně větší než v minulých letech. Uvidíte zde renomované nadnárodní giganty i menší české výrobce a kytaráře. Těšit se můžete i na veletržní slevy a soutěže o skvělé hudební ceny.


Těšíme se na vás!


Za tým Festiwallu

Filip Černý, Marketingový ředitel Kytary.cz

bottom of page